X

LauraB in tranen na woorden van de groep

De hele week gaf LauraB al aan dat zij niet lekker in haar vel zit. Zij mist het thuisfront en nu met kerst krijgt ze steeds meer heimwee. Ook vanavond loopt LauraB huilend van tafel tijdens het kerstdiner.

Als iedereen vertelt waar hij of zij dankbaar voor is schieten de tranen in haar ogen en rent ze naar buiten. Niet veel later komt Wilco naar haar toe. Hij slaat een arm om haar heen en zegt dat hij haar goed begrijpt. De twee kletsen rustig over de dubbele gevoelens die zij nu bij kerst hebben. Ondanks dat het onwijs gezellig is met alle bewoners, wil ze natuurlijk ook super graag bij haar familie zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Reacties (3)

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings