X

Utopia nieuwtjes 10 januari

Wederom is het erg rustig in Utopia. Hier vindt je alle kleine utopia nieuwtjes terug van 10 januari. Zo hoef je niets te missen!

Vroege vogel
Patrick is vroeg zijn bed uit. Nadat hij de koeien heeft gemolken tilt hij alleen alle houten planken vanaf de poort naar zijn werkplek. Wanneer hij buiten klaar is gaat de timmerman verder met het ontwerp van zijn eigen blokhut.

Healthfreak
Chris is weer druk bezig in de keuken met zijn eigen speciale ontbijt. Een heerlijk drankje van waterkers wordt bijgestaan door een verukkelijke mix van fruit met Royal Jelly honing.

Bloemenexpert
Ondanks de aanvaring twee dagen terug vraagt Laura B advies bij Chris. En waar anders kan het over gaan dan bloemen en planten. Laura B wil graag het huis opfleuren met planten en is benieuwd welke planten daarvoor het meest geschikt zijn. Chris is meteen duidelijk: luchtzuiverende planten, en mocht Laura B deze willen bestellen, dan betaalt Chris graag mee.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.2/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (2)

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings