X

De voetbalclinic van Bjorn

Een potje voetballen

Vandaag vindt de voetbalclinic georganiseerd door Bjorn plaats. Weleenswaar zonder grasmat waar hij eerder om vroeg en geen goedkeuring voor kreeg. Hij is dan ook druk bezig met de voorbereidingen.

Zo moet er schoongemaakt worden want de kids komen al snel. Gio helpt hem een handje. Alles moet goed zijn, zodat er veel mensen zullen komen en zo wellicht vaker voetbalclinics zullen volgen. Bjorn wil graag kunstgras, maar hij moet eerst bewijzen aan de overige bewoners of het echt wel de moeite waard is. En uiteraard moet het ook winstgevend zijn!  Zal het een succes worden? We houden het in de gaten voor je!

Later zullen we filmpjes plaatsen, kom je regelmatig even terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.1/5]

Reacties (1)

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings