Ivan wil crossfit lessen geven in Utopia

Ivan wil crossfit lessen geven in Utopia

Gabriëlle heeft vanmorgen weer flink gesport onder begeleiding van Arjuna. Ivan is tijdens deze sportsessie op een idee gekomen.

Na de sportsessie van Gabriëlle gaat Ivan het gesprek met Arjuna aan. Hij vertelt dat hij crossfit lessen wil gaan geven. Een crossfit les bestaat uit gewichtheffen, cardio en mentale training. De oefeningen zijn van korte duur met een hoge intensiviteit. Arjuna hoort het verhaal aan en de personal coach reageert enthousiast. Hij wil in de toekomst graag deelnemen aan de lessen! Als Arjuna Utopia weer verlaten heeft besluit Ivan nog eens met Gabriëlle te praten. Ook daar vertelt hij de plannen die hij voor ogen heeft. Hij wil voor andere mensen bezig zijn in Utopia. Wil graag met mensen werken en organisaties benaderen om zo meer mensen te krijgen voor sportieve activiteiten. Ook wil hij er zijn voor mensen met een spierziekte, probleem kinderen en ouderen. Ivan lijkt zijn toekomstplannen al helemaal bedacht te hebben. Maar zal het hem ook lukken om crossfit lessen te geven binnen Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Linda at 20:01

    daar kan alles Anneke .. Laura die mag toch ook tatoeëren.. heb je normaal ook een opleiding voor nodig voor hygiëne enzo … dus kan ivan dat ook.. en je toch Ivan wil is Wet he..

  2. anneke at 15:36

    Moet je daar geen diplomaas voor hebben volgens mij kan je niet zomaar dat doen zal zelf niet bij een amateur aan de gang gaan ga liever naar een die er verstand van heeft het zal ook heel wat kosten je moet naar het terein rijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *