LauraB over misselijke spelletjes in Utopia

LauraB over misselijke spelletjes in Utopia

Laura en Laura zitten gezellig te kletsen op het rook bankje. De twee zitten daar wel vaker en er komt wederom van alles ter sprake. Zo heeft LauraB een dag dat ze het liefst overal over wil klagen. Komen de nieuwelingen aanbod en de mogelijkheid dat Tineke en Wilco ook wel een dingetje gaat worden.Uiteindelijk wordt de felle ruzie die bijna uitliep op een bijna vechtpartij ook besproken.

Gabriëlle is nu weer de boosdoener zegt Laura tegen LauraB. In wie zijn ogen vraagt LauraB zich af. In Patrick zijn ogen nu antwoordt Laura. Ja zegt LauraB maar ik moet wel eerlijk zeggen, ik vind de manier waarop het gegaan is niet chique. Met het magazine vraagt Laura. Ja gaat LauraB verder, op de manier waarop hier gehandeld is. Vind ik echt niet cool hoor! Ik ben gek op Gabriëlle en ik zou het altijd voor haar opnemen maar de manier waarop dit gebeurd is en gebruikt wordt om weer ruzie te maken vind ik echt niet kunnen. Ja zegt Laura en ik zei op een gegeven moment tegen Gabriëlle je staat je mannetje toch wel? En dat zei ik ook tegen Wilco. Het is geen kind, ze is 33! Ja antwoordt LauraB die heeft haar mondje echt wel klaar ze kan prima voor zichzelf opkomen. Alles wordt hier aangegrepen om misselijke spelletjes te spelen. Ik ben daar zo klaar mee! Die opmerkingen van hem waren ook wel weer dwaas hoor merkt Laura op. Ja natuurlijk antwoordt LauraB, maar er is toch niemand die niet zegt dat hij normaal is. Dat is het ook antwoordt Laura, ze moeten er ook niet met zijn allen op gaan. LauraB geeft toe dat ze wel met Patrick te doen heeft. Hij is nu zijn slaapzak aan het wassen, omdat hij waarschijnlijk komende maandag op straat leeft. Ik kan er niks aan doen antwoordt Laura, opeens ben ik er niet meer voor hem. Helemaal weg of zo!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Mjo at 17:07

    Als jullie (Laura en LauraB) er zo mee zitten, hoe alles gaat, wees dan vrouwen met ballen(sorry voor dit woord gebruik) maar kaart het dan aan in een centraal. En zit niet op dat bankje te zeuren. Daar schiet toch niemand iets mee op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *