Utopia nieuwtjes 15 februari

Utopia nieuwtjes 15 februari

Ook het team van Utopiatvshow.nl vierde carnaval. Vandaar dat de updates wat op zich lieten wachten. We hopen door middel van dit bericht je weer volledig op de hoogte te brengen van wat er zich heeft afgespeeld in Utopia. Vanaf nu zullen we weer als vanouds je voorzien van het laatste nieuws.

 • Gisteren werd er nog gezellig gekletst. Zo heeft ze het over haar ideale man gehad. Dat is er één waarmee ze niet hoeft samen te wonen.
 • Gio en Naomi hebben het gisteren heel gezellig gehad in de jacuzzi. Naomi heeft voor Gio ook nog een cadeautje een horloge. (zie video)
 • Chris heeft vannacht slecht geslapen. Hij is twee keer verkast en is uiteindelijk maar in de kas gaan liggen.
 • Er zijn B&B gasten geweest. En beide gasten wilde graag een tatoeage. Één is gisteren avond nog gezet en de andere vanmorgen net voordat ze vertrokken. (zie video’s)
 • Vanmiddag krijgt Gio bezoek! Uiteraard zullen we hier nog een ander bericht over maken.

Dit bericht wordt zo nu en dan nog aangevuld. Kom je later even terug? Niets meer missen? Volg ons dan op Twitter en Facebook!


Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 17:51

  Ach Anneke ik heb niet zo snel medelijden met die Chris. Inderdaad het is niet warm in de kas, maar Chris maakt altijd problemen. Dan de rook van de verwarming. Mogelijk is dat iets te overdreven, want hij als enige van de 15 inwoners klaagt over de “rook”, dan weer klaagt hij over het geluid van inderdaad rommelende stelletjes, gesnurk en ga zo maar door.

  De andere inwoners hadden terdege last van hem met zijn “slechte dronk”. Ik denk dat die Chris in het verleden wel zo sober leefde. Nu haalt hij dat in binnen de poorten van Utopia, maar: Chris kan met de luxe waar hij nu gebruik van kan maken niet omgaan. Daarom ook – denk ik – die slechte dronk (iemand die nooit drinkt, kan daar dan ook niet tegen), hiervan zijn wij allen getuigen geweest.

 2. anneke at 16:27

  Hebben de andere last van Chris door zin drank heeft hij last van snurken en stelletjes die liggen te rommelen. Maar om in de kas te slapen waar het koud is vind ik wel heel erg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *