X

Nieuwe cover van Isabella

Isabella, oud Utopia bewoonster laat weer van zich horen! Letterlijk en figuurlijk want ze heeft een nieuwe cover ingezongen! Mijn droom heet het liedje en is in onderstaand filmpje nog eens terug te luisteren. Ze heeft het liedje ingezongen met nieuwe microfoon geschonken door haar fans! Zou dit wederom een succes worden? Eerder scoorde ze met “Ik ben je prooi” gezongen met Wolter Kroes een nummer 1 hit in de iTunes chart. Wat vinden jullie ervan?! Luister het liedje hieronder maar eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.8/5]

Reacties (6)

  • JE BENT EEN TOPPER ISA IK ZIT WEER TE GENIETEN VAN JE PRACHTIGE STEM
    VIND JE STEM NOG MOOIER GEWORDEN
    DANK JE

  • Dat is hetzelfde liet als susan boyle had gezongen in het engels. Maar moet eerlijk zeggen die zong het stukken beter. Xoek maar eens op youtube. Het is niet slecht, maar ben er niet kapot van. Waar schijnlijk omdat ik al beter heb gehoord.

  • Wat een mooi lied. Ik ken het inderdaad ook als het beroemde "I dreamed a dream" uit Les Miserables, waarmee Susan Boyle een baanbrekende auditie deed bij de Britse versie van "Holland's Got Talent". Mooi gezongen. Wie weet scoor je hiermee net zo'n grote hit als zij. Misschien wel je derde nr. 1-hit.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings