Altijd al een potentiële nieuwssite willen hebben?

Altijd al een potentiële nieuwssite willen hebben?

We zijn op zoek naar een geïnteresseerd Utopia fan(s) die een kans wil hebben om een grote Utopia nieuwssite over te nemen. We horen je gelijk al denken waarom wordt UtopiaTVshow.nl te koop aangeboden? De site vergt momenteel veel tijd en ik als hoofdredacteur/eigenaar word binnenkort vader. Tijd is kostbaar en deze wil ik graag in mijn kind steken! Vandaar dat ik aan het kijken ben naar geïnteresseerde(n) fan(s) die het stokje over willen nemen om iedereen te blijven voorzien van het laatste Utopia nieuws. Uiteraard wordt de website niet gratis weg gegeven, een groot bereik van dagelijks 13.000 + bezoekers is wel wat waard. Is schrijven je passie? Volg je het programma? En lijkt een overname je wel wat? Neem dan even contact op via onderstaand formulier. Ik sta je graag te woord!

Reageer a.u.b. alleen als je echt geïnteresseerd bent.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.