Gina wil wat afstand van Mark

Gina wil wat afstand van Mark

Gina wil even met Mark praten, ze zit ergens mee en moet dat dan ook even met hem bespreken. Ze wil namelijk wat meer afstand, zo blijkt al snel.

Buiten lopen de twee hand in hand een rondje en Gina zegt dat ze iets moet vertellen wat ze best moeilijk vind. Ik wil onze bedden uit elkaar schuiven, we hebben alle tijd. Ik heb het gevoel dat we te hard van stapel lopen. Ik ben hier voor mezelf gekomen met mijn eigen doelen. Daarom ben ik nu zo druk, ik wil mijn vriendje of hoe je het wil noemen niet teleurstellen. Mark begrijpt het volledig en ziet er dan ook geen probleem in. Hij vindt het juist knap dat ze dit nu aangeeft. De twee lopen hun rondje nog even af en gaan daarna de loods weer in.

In de loods wil Gina ook nog even met Gabriëlle spreken. Op de vide aangekomen vertelt Gina dat Gabriëlle een opmerking gemaakt heeft wat haar aan het denken heeft gezet. En vertelt vervolgens dat de bedden uit elkaar geschoven gaan worden. Gabriëlle snapt niet waar dat voor nodig is, jullie liggen al dagen bij elkaar. Gina antwoordt dat het in het begin niets voorstelde. Ze lag daar omdat ze niet alleen wilde zijn. Maar nu is dat anders. Volgens Gabriëlle liggen de twee vanavond alweer snel bij elkaar. Het enige wat belangrijk is dat ze haar doelen gaat nastreven en zich hier op focust.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. bart g at 15:44

  Hahaha .
  Zij heeft hem gek gemaakt en voor elkaar gekregen dat mark van vannes af ging en nu dat gelukt is wil zij minder.

  Het lijkt wel een zus van Wilco..

 2. lena at 13:19

  Hij heeft vanessa nooit echt gewild. Het werd hem opgedwongen. En vooral toen iedereen dacht dat hij homo was . Dacht hij ik zal maar een relatie beginnen. Nu is hij echt verliefd en daar ga je dan voor. Ze doen niks verkeerds. Het gaat allemaal wat snel maar verliefdheid houd je niet tegen.

 3. David Brigham at 12:15

  Geeft wel weer aan dat het een script was — eventjes commotie maken, en dan gauw weer uit elkaar. Ze is er voor ingehuurd. (Keek trouwens net de video over het verbranden van de troon — daarbij spelen zowel Gina als Nicole bepaald geen fraaie rol. Bah, wat een misselijkmakende vertoning.)

 4. joyce madarie zweers at 10:46

  afstand van markkie , , oh god nee he , nee eerst het huwelijk kapot maken van mark en vanessa , let maar op mij woorden met afstand nemen , ze ziet rob wel zitten . wacht maar af . nummer 3 in hoeveel tijd , rob is straks aan de beurt . en mark en bjorn in elkaar hun armen uithuilen

  • Marja at 11:01

   Wat nou huwelijk van mark en vanessa kapot maken. Vanessa heeft hem gewoon besprongen. Het stelde niets voor. Geef gina groot gelijk, het gaat allemaal veel te snel en je zit 24 uur op elkaars lip.

   • Mjo at 12:41

    Je hebt helemaal gelijk hoor @Marja. Maar ik maak toch 1 toevoeging als dat mag, Gina had zich dit ook wel wat eerder had mogen bedenken. Eerst Marks hoofd op hol brengen, (in 24 uur dat is idd wel erg snel, maar toch) zodat Mark zo onzeker wordt, dat hij zijn relatie verbreekt met Vanessa, voor zover je dat natuurlijk een relatie kunt noemen, toen Vanessa Utopia verliet, hebben ze een wederzijdse belofte gedaan op elkaar te wachten.

    Maar ja, eerlijk is eerlijk om in deze situatie terecht te komen zijn er natuurlijk altijd 2 voor nodig. Ook Mark had enigszins de boot kunnen afhouden, of niet zo snel van stapel moeten lopen. Dus zal ik niet Gina alleen als schuldige aanmerken.

    Maar goed, is natuurlijk ook makkelijk praten, als je 24 uur op elkaars lip zit. Ik had het idee dat Mark ietwat eenzaam was en wat warmte van een vrouw nodig had. Dat laatste lijkt mij ook een gezonde gedachte. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *