Bewoners hebben nog meer zorgen over geld

Bewoners hebben nog meer zorgen over geld

Mark is op zoek naar rondslingerend geld. Hij geeft bij Gabriëlle aan dat hij er helemaal klaar mee is. Geïnspireerd door de deurwaarder heeft hij het volgende bedacht, ik doe net als bij de deurwaarder. Openheid van zaken. Wie heeft er nog wat liggen? Nu aangeven of voor eeuwig zwijgen.

Gabriëlle geeft aan dat ze een boekje wil gaan uitbrengen, maar daar heeft ze natuurlijk geld voor nodig. Volgens Mark kan dat. Gabriëlle  is één van de weinige is die een concreet doel heeft. Mark streeft ernaar om wekelijks € 1.500,- te gaan verdienen. Want als de Utopianen op deze manier doorgaan, dan zinken ze steeds dieper en dieper. Mark geeft aan dat hij erg benieuwd is naar het feest van Bjorn. Dit zou net de boost kunnen zijn die de BV nodig heeft.

Ook binnen in het kantoor wordt er druk gepraat over de financiële crisis. Volgens Rob is het nu tijd om de koppen bij elkaar te steken en dezelfde kant op te gaan. Mark moet meer overzicht behouden. Alle bestellingen moeten via de boekhouder gaan.

Volgens Ivan dragen Rob, Wim, Benjamin, Stefanie, Naomi, Gio, Gaby en hijzelf zo goed als niets bij. Eigenlijk verdient niemand echt veel meer, in tegenstelling tot vroeger. Daarom stelt Ivan voor om een klantonderzoek te gaan houden. Daarna brainstormt het groepje nog even verder en hebben ze al één concreet idee: een garage sale.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Tony at 04:17

    Mark maakt er zelf ook een potje van….misschien een nieuwe boekhouder kiezen ?
    Hij laat ook open en bloot geld in de kasla liggen in La Luifel. Hoezo opletten ?
    En maar met Ivan méépraten, wat een flapdrol zeg….

  2. Marja at 16:10

    Natuurlijk mag gabrielle een boekje uitbrengen van mark. Het tijdschrift heeft ook zoveel opgebracht ha ha . Gabrielle kost alleen maar met haar personal trainer, dat kan ze nu wel eens zelf toch. Garage sale, wie zit er te wachten op de ouwe zooi van die viespeuken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *