Er moet verandering komen in de lockdown

Er moet verandering komen in de lockdown

Het is vandaag lockdown, maar die dag stelt eigenlijk weinig voor. Zo hebben de bewoners eigenlijk alle luxe nog op de laptops en mobiele telefoon na dan. Gio, Ivan en Gabriëlle bespreken hoe de dag van vandaag verlopen is.  Het stel zit op de bank en bespreken wat ze kunnen gaan doen om de dag een positieve wending te geven. Gio vindt namelijk dat iedereen door de zware gesprekken van de afgelopen tijd een beetje down is. En de dag verloopt daardoor ook anders dan eigenlijk de bedoeling zou zijn. Gio wil het liefst het pittenspel uit de kast trekken, een klassement opzetten zodat iedereen met elkaar speelt. Ivan vindt dat wel een goede maar wil weer een soort van Ranking the Utopiaan spelen. Met het onderwerp kwaliteiten. Ze vinden het een mooie afsluiter van de dag, maar of dat vandaag nog gedaan wordt? We houden het in de gaten voor je!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *