X

Ontblootte mannen in Utopia

Vandaag is het ook weekend in Utopia en dat betekend dat er niet extreem veel te melden is. Wat we je wel kunnen melden is dat alle mannen ontbloot door Utopia heen liepen. Waarom zou je jezelf misschien afvragen. Naomi wil namelijk haar  runwayshow promoten! Op de gespierde ruggen van de mannen is groot een datum te lezen: 7 november. Ben je benieuwd hoe dat er aan toe ging? Bekijk onderstaand filmpje dan nog eens, daar zie je de mannen over de “catwalk” lopen. Het leverde genoeg lol en plezier op!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (2)

  • Nou joepie daar raken we echt opgewonden van hoor;)
    Ik weet niet wat de bedoeling er van is maar het zal wel de kas spekken zijn .al twijfel ik er aan of er ook maar iemand komt misschien een enkele

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings