Armanda en Rowena zijn Rob zijn gezeur zat

Armanda en Rowena zijn Rob zijn gezeur zat

Nog meer nieuws van gisterenavond, er werd toen even gesproken over de Live in de loods van Rowena en Bjorn. Dat Rob Bjorn niet vindt kunnen zingen is inmiddels wel duidelijk en dat liet hij nogmaals doorschemeren. Als Rob er weer over begint gaat Armanda er tegenin.

Ze denkt dat hij dingen eerder moet loslaten en gewoon lekker zijn eigen dingen moet doen. Vind eens uit wat je passie is voegt Armanda eraan toe. Rob vindt het onzin en laat vooral merken dat hij een hekel heeft aan mensen die sterallures hebben. Rowena begint zich er ook mee te bemoeien en zegt dat ze Rob vaak negatief vindt overkomen. Iedereen heeft een mening zegt Rob geërgerd  maar ik spreek het tenminste uit. Oké zegt Rowena maar dat wil niet zeggen dat het soms niet rete irritant en vermoeiend is. Kom zelf eens ergens mee voegt Armanda eraan toe want je hebt altijd iets aan te merken op anderen, ook al is het sarcastisch.  Rob vindt het vooral allemaal gezeur en besluit een sigaret met Stefanie te gaan roken op het bankje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. gea at 14:24

    Wat doet Armanda dan zelf , ook niks als alleen maar met dat stomme vega gedoe bezig zijn. En verder zit ze een beetje te konkelen met Bas en Cees.

  2. Ann at 13:13

    Armanda loopt zich overal mee te bemoeien en een meeloper.. Ze kan beter naar huis gaan want dat veganisme hebben we nu wel gezien.. Daarbij ziet ze er lijkwit uit.. En ze geilt lijkt het wel op bas.. Overal waar bas is is armanda.. Het druipt ervan af.. Leuk vvoor haar vriendje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *