Armanda maakt zich zorgen om de stemmingen

Armanda maakt zich zorgen om de stemmingen

We blikken nog even terug op gisterenavond, Cees, Bjorn en Armanda zaten nog laat in de avond nog achter de computer. Armanda is bang dat ze veel stemmen gaat krijgen bij de aankomende stemmingen. Ze heeft namelijk laatst kritiek gekregen, van bijvoorbeeld Wim die vond dat het lijkt of ze maar voor één doel in Utopia is. Ze vertelt de anderen dat dat ook voornamelijk haar doel is maar ik vind het ook gewoon heel leuk met de groep. En die film maken lijkt me bijvoorbeeld ook heel leuk voegt ze eraan toe. Toch heeft Wim wel een heel goed punt geeft Armanda toe, zonder die drijfveer was ik hier niet geweest. Maar of ze van anderen stemmen krijgt weet ze niet. Volgens Bjorn is de drijfsfeer van Armanda niet erg. En Armanda is ook benieuwd of je bij de stemmingen er echt achter komt hoe mensen over je denken. Bjorn laat uit ervaring weten dat dat meestal wel zo is. Cees denkt dat Armanda zich geen zorgen hoeft te maken. Toch vinden Cees en Bjorn het wel moeilijk, ze weten totaal niet wat ze moeten verwachten van deze stemming. Maar Bjorn, Armanda en Cees denken allemaal dat ze wel wat stemmen gaan krijgen. Moet Armanda zich terecht zorgen maken of zal het allemaal mee vallen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. gea at 13:34

    Ik denk dat ze best wel stemmen gaat krijgen, de meeste zijn dat vega gedoe allang zat. Maar Cees krijgt er denk ik ook genoeg , genoeg om te vertrekken lijkt mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *