De kroegennacht in Utopia

De kroegennacht in Utopia

Gisteren vond de kroegennacht in Utopia plaats. Een gezellig feestje waar we dan ook even op terug blikken. Cees en Bjorn hebben die avond samengewerkt, de avond een beetje aan elkaar gepraat als presentator. Als iedereen welkom is geheten wordt de eerste plaat door de DJ gestart. Er werd gefeest en gedronken, het was gewoon gezellig te noemen. En gezellig was het ook nog eens voor Bas en Benjamin… Bas werd vergezeld door twee dames, zij zijn erg geïnteresseerd in zijn leven in Utopia. Zo vraagt een meisje of ze nog contact heeft met Didi. Nee is het antwoordt van Bas, het is beter zo want het is echt heel kansloos om hier een relatie aan te gaan. Want als het serieuzer wordt, kan ze ook niet langskomen. Willen jullie nog meer vragen? Het andere meisje heeft nog wel een vraag, of Bas door gaat tijdens Utopia 2016. Tuurlijk is het antwoord van Bas, ik ben hier pas. Heb je nog doelen of plannen? vervolgt de brunette. Ik wil hier eigenlijk nog wel als een bodybuilder uitkomen zegt Bas met een grote grijns. Of het aan de drankjes gelegen heeft weet ik niet maar zal Bas zijn doel behalen?

En door naar Benjamin, hij had het namelijk nog gezelliger! Hij had een leuke dame gespot en wilde wel een kansje wagen achter het kakhuis. Een lichamelijk kansje wel te verstaan… Gezoend is er zeker en wat er verder nog meer gebeurd kan zijn is ons een raadsel. Wellicht is het uit onderstaande filmpjes te halen.


Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 15:46

    Ik begrijp die bezoekers niet dat ze hun inlaten met die oversexste mannen om achter een schijthuisje te gaan zoenen of wat dan meer.

  2. Ann at 13:22

    Heb dat vorige keer ook al gezegd, ze kruipen met die mannen op een plek waar niemand hun kan zien.. Komaan, ze willen ditzelf, en dan zeggen ik ga je aangeven. Ik heb zoveel commentaar gehad vorige keer, maar ik blijf erbij, zo lokken ze het uit..

  3. gea at 13:01

    Benjamin en Bas proberen het toch iedere keer weer om een griet zover te krijgen dat ze een of andere vorm van seks hebben, ik snap niet dat ze zich daarvoor lenen vinden ze ze nu echt zo interessant en leuk ik kan het me niet voorstellen . Nu hoorde ik ook dat die ene zij tegen Benjamin ik ga je aangeven, waarom werk je dan mee je moet het niet eens willen om door hun gepakt te worden denk aan jezelf je komt met je kop op tv en iedereen ziet het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *