Gina vreest genomineerd te worden

Gina vreest genomineerd te worden

We zijn er weer met wat Utopia nieuws! Dit keer hebben we iets te melden over Gina. Zij vreest namelijk op de schopstoel terecht te komen tijdens de stemronde van december die binnenkort plaats zal vinden

Op de vide hebben Mark en Gina een gesprek over de nominaties van december. Gina is er niet zo gerust op en vertelt dat ze rekening houdt met de mogelijkheid dat ze eruit gestemd wordt. Ik zou het onterecht vinden als ik op de bank zou komen voegt ze eraan toe. Ook heb ik aan alle punten van kritiek gewerkt naar aanleiding van mijn vorige stemmen. Een eventuele exit zal niet terecht zijn volgens Gina. Ook word ik er onzeker van gaat ze verder. Mark luistert en probeert haar te troosten. Je moet je niet gek laten maken aldus Mark. En als je naar huis gaat ben je weer lekker bij je moeder. Ik zal er altijd voor je zijn, zowel binnen als buiten voegt hij er aan toe. Een ding moet je wel weten, dat ik super veel van je hou en je nooit meer wil kwijt raken. Wat denken jullie loopt Gina gevaar?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *