Stefanie over stemmen in haar hoofd

Stefanie over stemmen in haar hoofd

Nog een bijzonder gesprek die gisterenavond plaats vond, zo zat Stefanie met Rob en Gina te kletsen op de bank. Daar vertelt Stefanie over stemmen, stemmen in haar hoofd wel te verstaan…

Stefanie vertelt dat ze stemmen in haar hoofd heeft, maar nou denken ze thuis natuurlijk weer dat ik gek geworden ben voegt ze eraan toe. Staan ze dadelijk aan het hek.. Rob lijkt het verhaal niet zo gek te vinden. Ik hoor maar één stem geeft hij toe en dat is mijn gedachte. En soms een muziekje van the A-team. Maar dat schijnt niet erg te zijn voegt hij eraan toe. Gina kan er met haar hoofd dan weer niet bij. Moet je je voorstellen dat ik zeven stemmen in mijn hoofd heb, weet je hoe druk dat voor me zou zijn? Hoe lang heb je die stemmen al vraagt ze door. Stefanie zegt dat de stemmen er zijn sinds dat ze in de loods zit. Maak je een grapje vraagt Gina wat onzeker. Zie ik eruit alsof ik een grapje maak reageert Stefanie. Wellicht heeft het iets met borderline te maken. Ik hoop dat Ingrid jullie er zaterdag meer over kan vertellen zegt Stefanie doelend op de academie over borderline…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. lena at 17:45

    Wat een onzin verteld ze allemaal. Ze heeft stemmen in haar hoofd sinds ze in utopia zit. Dat mens spoort echt niet en komt aandacht te kort. Wat een eng mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *