X

Who run the world feest in Utopia

Vanavond is de avond voor de dames want het Who Run the World-feest is losgebarsten! Het feest begon met een groepje visagisten dat de vrouwelijke bewoners mooi maakte dames nog mooier maken voordat de muziek aanging in de loods. Even zorgde een krijsende baby Brooklyn nog voor wat kopzorgen, maar inmiddels ligt die lekker in zijn bedje. Tijd voor een feestje!

De mannen kunnen maar moeilijk geloven dat de vrouwen alles onder controle hebben eerder hadden ze nog grote twijfels over de organisatie. Bij het binnenstromen van de eerste gasten vraagt Mark bezorgd aan Bjorn of iedereen wel betaald heeft.  Bjorn antwoordt bedenkelijk dat hij het feest niet geregeld heeft. Ook bij de poort is het niet helemaal duidelijk wat de regels zijn. De mannen modderen wat aan, en verdedigen zich met het feit dat zij het allemaal niet hebben bedacht…Als iedereen binnen is, begint Bjorn met een openingspraatje over de vrouwen van Utopia en het goede doel Mama Cash. En dan kan eindelijk het feestje beginnen! Uiteraard houden we verdere ontwikkelingen voor je in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.4/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws
X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings