X

Zit Armanda in een dip?

Armanda heeft het zwaar in Utopia. Door de vegan-maand voelt ze veel verantwoordelijkheid en daar heeft ze meer moeite mee dan dat ze had gedacht.

Het is Rowena ook opgevallen en aan het ontbijt vertelt ze GAbriëlle dat ze de Armanda in de gaten moeten houden. Ze mist haar man voegt Gabriëlle eraan toe. Rowena snapt Het wel, het gebeurdt iedereen dat je even die downer hebt. Heel sterk kwam ze binnen. Hulp van je mede bewoners wanneer je down bent, kan je door moeilijke tijden helpen. Voorlopig houden Gabs en Rowena Armanda in het oog, om haar te steunen wanneer ze het nodig heeft.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]
X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings