Benjamin wordt geprikkeld door Victoria

Benjamin wordt geprikkeld door Victoria

De bewoners praten volop over Victoria. Zo ook Benjamin en Rob. Benjamin lijkt de nieuweling wel te zien zitten.

Benjamin zegt tegen Rob dat hij het wel goed gaat op Victoria. Ze prikkelt mij voegt hij eraan toe. Hij zit Victoria op meerdere vlakke  zitten. En Rob wil haar van haar geloof afschoppen. Ze denken dat Victoria alleen een voorkeur voor vrouwen heeft, maar daar verder niet al te standvastig in is. Wel zijn ze het over eens dat de nieuweling een aanwinst is. Ik denk dat ze veel dingen teweeg bent voeg Benjamin eraan toe. En ze lijkt me een harde werker  gaat hij verder. Toch zien ze ook wel negatieve kwaliteiten. Rob vindt haar wat te zweverig, te veel bezig met energie.  En ze praat veel. Maar ze staat wel weer stevig in haar schoenen. Als ze maar op planeet aarde blijft, vind ik het goed voegt Rob eraan toe. Wel is het de twee opgevallen dat de bewoners nu extra hun best doen om bij Victoria in de smaak te vallen. Er zijn immers drie extra stemmen te winnen in de Utopiaan van het Jaar verkiezing! Dan verandert gelijk het onderwerp in het gesprek. De heren bespreken over wie volgens hen de verkiezing mag winnen. Ivan is hun eerste keus, daarna volgt Mark. Die laatste doet namelijk ook wel eens sneaky sh*it. Bjorn doet volgens Rob en Benjamin veel voor Utopia, maar vooral voor zichzelf… Ivan daarentegen cijfert zichzelf weg voor het grotere goed een ware Utopiaan. Soms kan hij iets te autoritair zijn, maar de mannen vinden dat geen probleem zolang hij niet de grip op de realiteit verliest. En als Bas wint? Dan is het een joke volgens Rob. Punt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *