Bjorn is niet professioneel

Bjorn is niet professioneel

Gisteren was het een hectische dag, er was veel te doen rondom het gemaskerd bal. Deze zou eigenlijk zaterdag plaatsvinden maar door slechte kaartverkoop uiteindelijk afgelast. Maar dat is blijkbaar nog niet alles, want Mark en Wim kwamen een mailtje tegen met minder nieuws…

Mark en Wim zitten in het kantoor achter de computer. Er komt een mailtje binnen van de pianoshow die eigenlijk zaterdag langs zou komen op het gemaskerd bal. Al snel veranderd de blik van Mark als hij het mailtje gelezen heeft. Er zijn een aantal mondelinge afspraken gemaakt door Bjorn waar niet aan is voldaan. Zo zou Bjorn een aantal promovideo’s maken van tevoren, maar ze hebben tot nu toe nog niets gezien. Op deze onprofessionele manier willen zij niet werken of opdraaien voor eventuele kosten. Mark is enigszins verbaasd en vraagt aan Wim of die promofilmpjes toch gemaakt moeten worden. En dat terwijl terwijl hij gisteren staat te vertellen dat wij er als groep niet genoeg aan hebben gedaan voegt hij eraan toe.Wim knikt en benadrukt dat dit niet echt handig is. Dat is hetzelfde als met die maskers, die hadden er vorige week allang kunnen zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Nelly at 16:22

  Toevallig of niet maar zie Bjorn net als acteur in Achter gesloten deuren ik dacht dat UTOPIA een soap was van de normale mens die zich op kan geven maar begin het een beetje raar te vinden dat ik iedere keer weer meer mensen als acteur zie verschijnen.

 2. Tineke at 15:37

  Wat kunnen Mark en Wim toch opeens goed met elkaar opschieten, heeft dat met de Utopiaanverkiezing te maken? Bij Mark weet je het nooit.
  Ze kunnen wel goed samenwerken.
  Bjorn…een verhaal apart, hij wil alles alleen organiseren en iedereen weet dat dat niet handig is maar ze laten het toe, stom.
  Bjorn verwijt iedereen vanalles en denk zelf dat hij God is, respectloze vent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *