Cees en Bjorn praten met anderen over hun ruzie

Cees en Bjorn praten met anderen over hun ruzie

Nog meer gesprekken van gisterenavond, we willen je wel goed op de hoogte brengen dus dat doen we dan ook door alles even in te halen. We hadden de ruzie van Bjorn en Cees al omschreven en daar kun je hier van alles over teruglezen. Maar enkele uren later gingen de heren bij andere bewoners even “ventileren”. Hier lees je twee kanten van het verhaal…

Ramona zat toen de heren ruzie hadden er zo goed als tussen, vandaar dat Bjorn besluit met haar te praten. Volgens Ramona moet Bjorn zich niet zo opwinden. Het is ook niet oke he zo tegen elkaar blèren. Bjorn denkt er toch een beetje anders over. Ik schreeuw nooit tegen een ander en ik zeg altijd wat ik wil. Ik maak van mijn hart geen moordkuil gaat hij verder. Ben ik dan de boeman? Prima dan ben ik de boeman. Maar ik kan wel in de spiegel kijken en zeggen wat ik vind. De oorzaak van de ruzie weet Bjorn ook wel, dat is volgens hem koppigheid en irritaties. Normaal is het zo dat Bjorn er zelf bij zat en hoorde wat Cees zei. Maar normaal gesproken hoort ik van anderen dat Cees over mij heeft gesproken. Ik snap dat gewoon niet. Ik kan daar niet bij, waarom doe je zo?  Een ander heeft het altijd gedaan, hij wijst altijd voegt hij eraan toe. Daarna geeft Bjorn nog wat voorbeelden uit het verleden maar Ramona zegt vrij weinig terug. Ze kent die situaties immers niet en is pas net in Utopia.

Ook Cees gaat nog een gesprek aan over de ruzie. Dit doet hij met mede bewoner Mark. Zo, net lekkere herrie met Bjorn zegt Cees tegen Mark. Ik zat zo aan tafel, doet het trommelen nog eens voor en toen zei Bjorn, dat hij dat liever niet had. En toen Rowena ging zingen zei ik voor de grap dat ik dát liever niet heb. Toen werd hij woest en kwaad. Don’t touch Rowena, dat weet je vult Mark aan. Cees weet wel de oorzaak, dat is egoïsme. Als ik me vrolijk voel, mag ik dat niet doen en moet ik rekening houden met jou voegt hij eraan toe.  Mark knikt maar gaat ondertussen rustig verder met het vouwen van de was. Meer zeggen de twee dan ook niet over de ruzie. De twee lijken dus een ander beeld te hebben van waarom het escaleerde tot een ruzie. Op moment van schrijven hebben de twee het nog niet bijgelegd, wellicht gebeurd dat vandaag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 23:39

    Zag Bjorn net als DJ hij vond het niet leuk dat Bas kwam kijken en hij vond het al helemaal niet leuk dat van de week Bas het mag proberen

  2. maria at 13:03

    Die twee zijn aan elkaar gewaagd.Bij allebei heeft het altijd een ander gedaan. En zijn ook zo van…ik doe het beter dan een ander ,,blah blah blah,, Zo kun je nog wel meer punten opnoemen,maar kom ik tekst voor te kort…..haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *