Gabriëlle spreekt Benjamin aan

Gabriëlle spreekt Benjamin aan

Benjamin en Naomi hebben een discussie gehad, ook hebben ze er al over gepraat maar zijn er niet echt uitgekomen. Gabriëlle besluit actie te ondernemen en het gesprek met Benjamin aan te gaan.

De twee gaan het gesprek aan op de bank en hebben het over wat er gisteren is gebeurd. Gabriëlle vraagt of hij gestresst is want je drinkt zo veel de laatste tijd. Normaal ben je voor mij een rustpunt maar dat is nu niet zo. Je bent bezig met goede dingen maar je drankgebruik gaat dat nu overschaduwen. En daar maak ik me nu zorgen over voegt ze eraan toe. Benjamin antwoordt dat hij niet meer drinkt dan anderen. Wat er gisteren gebeurd is, wat mij dan verweten wordt, ik zie dat totaal anders. Ik kwam binnen voor de gezelligheid en niet met verwensingen of een kwaaie dronk. Gabriëlle is het niet met hem eens en Benjamin geeft dan maar toe. Dan moet ik gewoon wat minder drinken, simpel. Gabriëlle benadrukt dat hij dat voor zichzelf moet doen. Benjamin antwoordt dat hij het ook voor zichzelf doet. Als ik bij één voorval zo’n andere kijk op heb dan anderen, dan wil ik dat voor mezelf niet. Ik ben nogal overtuigd van mijn eigen gelijk voegt hij eraan toe. Maar ik ben er allergisch voor als mensen zeggen dat er dingen van hun zijn gaat hij verder.  Volgens Gabriëlle gaat het eigenlijk nergens over en snapt beide kanten. Wel vind ik het zonde dat dingen zo opgeblazen worden. Ik vind het bij jou gewoon niet leuk als je zoveel drinkt geeft ze toe. Dat lijkt nu bij Benjamin door te komen, maar geeft wel aan dat hij het niet eens is dat hij de schuld krijgt. Wel benadrukt hij dat hij minder zal drinken zodat anderen minder last van hem zullen hebben.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 19:02

    Waarom wordt er zoveel gedronken en dat door de weeks .
    Wat doet Benjamin eigenlijk de hele dag je ziet hem achter de computer en hangen op de bank .Er moet een verbod komen op drank spaart een hoop geld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *