Ivan kan zich niet focussen op zijn Utopia

Ivan kan zich niet focussen op zijn Utopia

Ramona ging het gesprek aan met Ivan over de Utopiaan van het jaar verkiezing. Maar Ivan lijkt daar geen zin in te hebben, hij reageert nogal fel…

Ramona spreekt Ivan aan in de keuken. Als je wint, blijf je dan nog lang vraagt ze. Ivan antwoordt twee dingen, waarom denken mensen dat je dit überhaupt kan winnen? En waarom denken mensen dat ik naar zou gaan? Nou gaat Ramona verder, ik denk dat je het gevoel kan hebben dat je hier alles hebt bereikt. Maar dat is, zoals ik nu hoor, niet het geval voegt ze eraan toe. Waarom raak je zo gefrustreerd door de verkiezing vraagt ze door. Ik frustreer mij om het feit dat ik er nu niet omheen kan antwoordt Ivan. Ik kan er niet tegen kan dat mensen de laatste week zo de aandacht trekken om Utopiaan van het jaar te worden. Ik heb dit al vaker zo gezien, ook tijdens stemmingen en eliminaties. En daar heb ik last van gaat hij door. Ik kan mij nu niet op Utopia focussen. Normaal gesproken kan ik er wel omheen, maar nu niet. Ik heb liever dat je de energie die je in je eigen campagne stopt, in Utopia stopt, want Utopia gaat door in 2016.  Als je graag Utopiaan van het jaar wil worden, had er dan het hele jaar naar gewerkt! Ramona benadrukt dat Ivan de situatie ook met een knipoog kan bekijken maar Ivan denkt er anders over. Volgens hem worden er spelletjes gespeeld in de loods en dat hoort niet thuis in zijn Utopia. Je moet de titel verdienen zo zegt hij, die kan je niet winnen, dat bereik je door hard te werken. Meer dan een jaar heb ik getrokken aan een dood paard. En heel veel paarden roepen nu dat ze het recht hebben om te winnen. En dat vindt Ivan onterecht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Hannah at 12:08

  Het was de bedoeling om een ideale samenleving te creëren, dus een groep van verschillende (!) mensen. Mag er dan geen lolbroek zijn in zo’n groep?
  In elke familie heb je wel een oom die grappiger is dan de rest.
  Bas is juist een mooie tegenhanger van die humorloze, negatieve, agressieve bewoners die ook in Utopia wonen.
  Bas Utopiaan van het jaar!!

 2. lena at 01:21

  Hij heeft wel degelijk gelijk. Het hele jaar niks doen en de laatste dagen even hun best doen. Ivan is misschien hard en recht voor zijn raap wat niet iedereen kan waarderen. Maar werkt wel het hele jaar en is en blijft ivan. Geen poppenkast. Ja bas leuke vent maar of hij utopia uberhaubt verder had gebracht dan eeen beetje de clown uithangen denk het niet. Ja geld uitgeven wat anderen verdienen. Als iedereeen nou zoals bas zou zijn. Geweldige kerel leuk om naar te kijken, maar dan had er nog geeen douche gestaan. Dus geen enkele euro. Of gewoon clown van het jaar uit roepen. Dan wint bas sowieso. Ivan of mark mag winnen. Niet omdat wij ze zo graag mogen, maar wel omdat ze het meeste hebben bij gedragen. De rest gewoon een poppenkast. Maar bas gaat helaas winnen denk ik. Ze gaan sowieso tactisch stemmen. Bas Gefeliciteerd als clown van het jaar.

 3. Hyl at 17:39

  Het is niet alleen het paard trekken Ivan, maar meer , hoe is de persoon, hoestaat hij in het leven, is hij goed voor iedereen enz,
  Dan komen bij mij Bas en gabrielle goed naar voren
  Hun brengen de sjeu er in ,en dat doet de King niet, die kan alleen maar blaffen als hem iets niet zint.
  M.n. Naomi en Gina zijn ineens wel druk in de weer om de cameras te zoeken, blehhhhh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *