Je kunt niet meer stemmen!

Je kunt niet meer stemmen!

Je kunt niet meer stemmen op je favoriete bewoner van dit jaar. De lijnen zijn vanaf nu gesloten!

Rond het begin van de middag zullen de inwoners gaan stemmen, waarna we aan het eind van de middag weten wie de Utopiaan van het Jaar 2015 is! Wie treedt in de voetsporen van Giorgio? Spannend!

Hoe zit het met de puntentelling
De ranking van de smsjes wordt omgezet naar 50 punten. Dus stel dat een inwoner 10% van de stemmen krijgt, dan ontvangt deze inwoner 10 % van 50 = 5 punten. Er zijn in totaal 100 punten te verdelen; 50 van de kijker (via sms) en 50 van de inwoners én Premiumpaspoort-houders. De inwoners verdelen allen 3 stemmen, 45 stemmen in totaal en de Premiumpaspoort-houders zijn samen goed voor 5 stemmen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *