Ramona wil graag in de loods slapen

Ramona wil graag in de loods slapen

Een nieuwe dag in Utopia land is aangebroken, dag 702 om precies te zijn. En die begon natuurlijk met de koeien. Dit hebben Stefanie en Naomi in alle vroegte gedaan. Ramona wilde graag mee kijken maar was helaas te laat. Wel heeft ze zich al van de goede kant laten zien, ze heeft het een en het ander in de keuken opgeruimd. Maar Ramona heeft ook een “dealtje” met vaste bewoner Cees gesloten. Want Ramona wil namelijk graag in de loods slapen wat nu niet mogelijk is. De twee nieuwelingen slapen in de wellness en cordwood. Cees hoort haar idee en wil haar graag helpen. Dan ruilen we toch een keer zegt hij tegen de nieuweling. Ramona is zichtbaar blij met het voorstel en Cees zal het waarschijnlijk als een win win situatie zien. Kan hij lekker rustig en vooral stil slapen als hij in het cordwood of wellness ligt. Verder is het nog vrij rustig in Utopia, we komen later uiteraard terug met nog meer Utopia nieuws! Wil je volledig op de hoogte blijven van wat er gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *