Bas teleurgesteld in de houding van Ivan

Bas teleurgesteld in de houding van Ivan

Vroeg in de ochtend hebben Bas en Ivan met elkaar gesproken. Bas is namelijk teleurgesteld in de houding die hij had tijdens het centraal.

In het kantoor vond het gesprek plaats, Bas opent het gesprek dat het echt nergens op sloeg. Ik dacht even dat wij een team waren gaat hij verder en opeens ga je me aanwijzen alsof ik alleen maar onrust wil stoken. En wat ik ook vreemd vond is dat je daarna deed alsof je neus bloedde en mij een bordje tofu aanbood. Het is nooit mijn intentie geweest om onrust te stoken benadrukt hij vervolgens. Ivan denkt er toch anders over, hij verdedigt zijn gedrag tijdens het bewuste centraal. Op die manier drijf je alleen maar de groep uit elkaar vindt hij. En ik beloof je dat ik  alle liefde wil samenwerken om dit te doen, maar dan moeten we echt samenwerken. Ook vindt de Utopiaan van het jaar het experiment te abrupt. Hierdoor is de basis van de groep even kwijt. Bas luistert aandachtig en antwoordt dat hij niet begrijpt waarom Ivan dat niet gewoon tijdens het centraal heeft gezegd. Ik zat gisteren hoog in mijn emoties is het antwoord van Ivan. Het was niet mijn bedoeling om je te kwetsen, het was gewoon om aan te tonen wat het met mij doet en met de rest. ik vind het goed dat er mensen zoals jij zijn die out of the box denken. Dat heeft Utopia nodig. maar wat er nu is moet ook gekoesterd worden. Daarna kunnen ze door naar het volgende experiment. Ivan denkt namelijk dat door het huisjes experiment de groep verdeeld zal raken. Omdat het te snel ging voegt hij eraan toe. Ik ben niet tegen het idee. Ik zou het opnieuw willen oppakken maar wel zorgen dat de groep bij elkaar blijft. Bas lijkt het daar wel mee eens te zijn, de huisjes zouden beter rond het gemeenschappelijke plein kunnen staan zodat de groep bij elkaar blijft. Zou dat de oplossing zijn? Het lijkt erop dat de twee weer door één deur kunnen, maar voor hoe lang?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
  • Klaverboer at 00:04

   Boerderijbert, ik weet niet waar jij naar gekeken hebt, maar Bas hoeft juist niet zijn gelijk te krijgen! Misschien dat je in de war bent met Ivan? Zoals Ivan tekeer ging in het centraal, daar zou Hitler zijn vingers bij aflikken!

   • Dorina at 07:36

    Ivan is recht door zee en dat kan je van bas niet zeggen is achterbaks samen met ramona weg ermee. En dat met(hitl) heeft er niks mee temaken schaam je om dat teschrijven. Die kerel deed hele andere erge dingen.
    Schaam je

 1. Dorina at 13:49

  Haha bas terleurgesteld in ivan .ppffff bas is zelf achterbaks bezig heeft geen groeps gevoel.
  Hij is wel bezig om dee groep in 2en tesplitsen samen met die maf mens rowena denk ook dat ze heel wat is.

 2. Aggie at 13:23

  Onze God Ivan had graag zelf het idee willen brengen , want dan kwam het weer van hem . En nu komt het van bas en staat het meneer niet aan . Rare vent . Eruit met die gast . Terroriseert de hele groep en o wee als je het er niet mee eens bent . En je hebt altijd van die mee lopers die niets tegen God Ivan durven te zeggen . Slappelingen .

  • anneke at 13:21

   Daar dacht ik ook , hadden hij en zijn vriendin er maar eerder mee geweest dan was het wel goed en gingen er meer bewoners er in mee.

 3. maria at 12:32

  Bas teleurgesteld in Ivan. Ik in bas. (en denk niet de enige) De dames die ook mee sliepen in de huisjes,vonden dat Bas zijn mond weleens meer open mocht doen als het onderwerp in het centraal naar voren komt. Dus bas werk aan de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *