X

Bekijk het vertrek van Naomi terug

Het is alweer even geleden dat we je voorzien hebben van Utopia nieuws, sorry daarvoor! Gelukkig hebben we een filmpje kunnen vinden dat Naomi uit Utopia vertrekt. Ivan moest dit namelijk doen als een soort van opdracht. Op het gemak heeft Naomi vandaag haar spullen ingepakt. En er gaan ook flink wat spullen mee, maar dat mag ook wel na de tijd die Naomi in Utopia heeft doorgebracht. Uiteindelijk gaat iets later dan gepland Naomi dan toch richting de poort, aldaar wordt er nog een groepsfoto gemaakt en dan is het tijd om echt afscheid te nemen. Het is een emotioneel afscheid maar het moet helaas toch gebeuren. Naomi bedankt iedereen en benadrukt dat ze Utopia een toffe plek vond, geniet ervan zolang het duurt voegt ze eraan toe. Er wordt nog een keer geknutseld en dan volgt er een afscheid. Niet veel later loopt Naomi echt het terrein af, einde Utopia avontuur!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Reacties (2)

  • Ivan heeft de juiste beslissing genomen om Naomi te laten vertrekken.Na 13 maanden in Utopia moet zij weer verder in het dagelijkse leven.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings