Bjorn deelt zijn irritaties over Cees met Ivan

Bjorn deelt zijn irritaties over Cees met Ivan

Terwijl Bjorn en Ivan achter de computer zitten besluit Bjorn zijn hart te luchten bij de Utopiaan van het jaar. Bjorn lijkt zich namelijk nogal te irriteren aan mede bewoner Cees.

Bjorn begint over het schoonmaak verhaal van gisterenavond. Bjorn snapt echt niet hoe je zo kan zijn doelend op Cees als persoon. Ivan geeft Bjorn vervolgens een tip om er geen aandacht aan te besteden. Dat is namelijk ook een kunst. Ik zeg gewoon altijd gedag tegen hem en verder bemoei ik me niet met hem. Bergen met negativiteit heb ik geen zin in voegt hij eraan toe. Bjorn kan zich er wel in vinden, volgens hem wordt het dan alleen maar erger. Ivan antwoordt dat hij Cees gewoon moet laten en zich er niets van aan moet trekken…

Wat uurtjes later gaat Bjorn nogmaals het gesprek met Ivan aan. Maar Ivan heeft daar geen zin in. Je moet het nu echt laten adviseert hij. Het veelbesproken verjaardagsfeest van Cees wordt besproken. De DJ van het feestje kan het niet aan zien dat sommige dingen zo slecht geregeld zijn. Ivan denkt dat Bjorn het gewoon moet laten rusten. Het mag fout gaan, in dit geval is het nodig… Wat is volgens jullie de beste keuze, het laten rusten of de problemen verder oppakken?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 18:38

    Bjorn moet eens ophouden om meteen naar Ivan te gaan .
    Net wat ik ook laast al schreef volgens mij wil hij gewoon dat Cees op zijn bek gaat.
    En over dat schoonmaken dat blijft maar door zeuren.
    Heb ook het idee dat het hem dwars zit dat Bas met Do om gaat .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *