Bjorn en Rob hadden een goed gesprek

Bjorn en Rob hadden een goed gesprek

Sinds nieuweling Dominique in Utopia is loopt het niet meer zo lekker tussen Bjorn en Rob. Ze hebben vanavond een gesprek gehad in het kantoor. Tijd om het uit te praten?

Beide heren zitten achter de computer. Rob begint het gesprek, volgens hem is er één ding wat je leert in Utopia. Dat is mensen accepteren hoe ze zijn. Ik ben nou eenmaal een open boek lacht hij vervolgens. Bjorn vertelt wat hem irriteerd, hij zag namelijk aan zijn gezicht dat hij het ergens niet mee eens was. En dat je daar niets over vertelde vond ik wel lastig. Rob antwoordt dat hij gewoon geen zin had om tegen Bjorn te zeggen dat hij een nieuwe bewoner een beetje de ruimte moet geven. Je was net als bij Gabs en Rowena erg close toen ze binnen kwamen. Dat is ook de reden dat ik niet naar jou toe stap. Wie ben ik omdat tegen jou te zeggen? Beide weten nu hoe het ervoor staat en Bjorn was blij met dit korte gesprekje. Ik zat er toch wel een beetje mee voegt hij eraan toe. Prima antwoordt Rob. Ouwe jongens krentenbrood, zand erover… Zou het de komende tijd beter gaan tussen Rob en Bjorn en is nu écht alles bijgelegd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *