Cees wil de keuken slopen

Cees wil de keuken slopen

Het is een rustige avond in huize Utopia. Momenteel is er een vrouwenavond gaande. Met dit idee kwam Ramona, lekker met de meiden onder elkaar. Gezellig borrelen en wat roddelen. De dames zijn allemaal enthousiast en zijn bij de openhaard in hun pyamma begonnen aan een ontspannen avondje.

Verder denkt Michael na over de financiën. Zo denkt hij dat hij veel van Mark kan leren. Hij besluit dit met Mark te bespreken, misschien is het fijn om een keer met je mee te werken. Michael denkt zelf dat hij een goed persoon is voor de bv en samenleving. Maar wil ook veel leren en samenwerken. Wordt vast en zeker vervolgd. Cees heeft ook een wild plan. Waarom zijn er eigenlijk twee keukens nodig? Hij oppert om één keuken weg te halen en op die plek moet dan een mooi bruin café komen. Met een mooie, vaste bar. Krukken er omheen. Echte kroegtijgers zitten aan de bar. Doe er nog maar één! Ook Wim heeft een mooie aanvulling, een nieuwe vide bouwen om deze te gebruiken als een soort VIP dek compleet met pool en pokertafel. Meerdere mannen zien het wel zitten er wordt zelfs geopperd om morgen de keuken weg te halen. Maar dit moet eerst nog eens goed besproken worden in een centraal met uiteraard een goedkeuring. Maar zal dat er ook komen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:48

  Cees weet wel wat je gaat doen dan, er zal veel gedronken worden.
  Wat ze eens moeten doen de hele loods opmeten en een nieuwe indeling maken en goed moeten verbouwen.
  Beginnen met de w.c. in de hoek nu is het midden in de kamer(zal lekker stinken)
  en maak op de plek van kantoor slaap vertrekken en doe op de vide kantoor en zet daar de pooltafel.
  Doen ze weer eens wat er wordt nu niet veel gedaan dan voor de computer zitten en elkaar afbranden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *