Dominique is blij dat ze in de loods slaapt

Dominique is blij dat ze in de loods slaapt

Gabriëlle en Do hebben terwijl ze aan het verven waren een gesprek gehad over de relatie die Do heeft met Bas. Één ding wordt wel duidelijk, Do is blij dat ze voortaan weer in de loods slaapt.

Gabriëlle begint het gesprek en vraagt zich af waarom Do niet meer buiten de loods wil slapen. Echt helemaal niet meer? Jawel! antwoordt Do Uiteindelijk!  Gabriëlle schrikt, maar wel met z’n allen vervolgd ze dan. Ik ben hier verliefd geworden op Bas. Als ik hier ga wonen en slapen dan distantieer ik mij van de groep. Dat wil ik niet.En daarbij vertelt Do ook nog dat ze voor zichzelf in Utopia is en niet alleen voor Bas. Gabriëlle vraagt zich af wanneer het besef om niet meer in de caravan te gaan slapen bij haar naar boven kwam. Je hebt tenslotte al een tijd samen met Bas in de caravan geslapen vervolgd ze. Do zegt dat zij vanaf haar verblijf in Utopia al graag buiten de loods wilde gaan wonen. Maar als de bewoners er een punt van gaan maken dan geef ik daar gehoor aan voegt ze eraan toe. Maar ben je wel blij dat je in de loods slaapt dan? vraagt Gabriëlle door. Do antwoordt dat ze het ontzettend naar haar zin heeft. Ik voel me meer verbonden met de loods en met de mensen die er wonen. Je bedoelt dat je meer contact hebt vult Gabriëlle haar aan. En dat bedoeld Do want als ik op bed lig en Benji is in de kamer, dan kan ik ook even met hem kletsen. Of dat ik even bij Ramona kan gaan liggen. Er is nu geen drempel benadrukt ze. Ik denk sowieso dat we meer aan de groep moeten doen, dan aan een individuen voegt ze eraan toe. Wel wil Gabriëlle nog één ding weten, hebben jullie nou officieel een relatie? Ja antwoordt Do kort maar krachtig. We hebben een relatie. Heeft hij je echt verkering gevraagd? vraagt Gabriëlle nieuwsgierig. Nee zegt Do dat niet. Maar we zijn wel echt vriendje en vriendinnetje. Wie heeft dat gezegd vraagt Gabriëlle. Hij heeft dat gezegd antwoordt Do… Is het toch een slimme zet geweest dat Do voortaan in de loods slaapt? Het lijkt haar in ieder geval goed te doen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *