Dominique zorgde voor een top omzet

Dominique zorgde voor een top omzet

Zoals we schreven zit de markt er weer op, filmpjes terug kijken kan hier. Er wordt opgeruimd en geld en muntjes geteld. ook wordt er al snel geëvalueerd en zijn de bewoners erachter gekomen dat Do voor een top omzet gezorgd heeft als het aan komt op fotografie.

Dominique was vandaag fotograaf en volgens Cees heeft ze het goed gedaan. Vooral hoe ze steeds om muntjes vroeg, omdat dat er vroeger nog wel eens bij inschoot voegt de boekhouder eraan toe. Do is blij dat Cees dat zegt en merkt op dat ze lekker haar zelf is vandaag.  Bjorn voegt toe dat de foto’s het meeste op een markt hebben opgebracht tot nu toe. Het heeft meer dan zeshonderd muntjes opgebracht, terwijl het record tot nu toe altijd rond de vijfhonderd was. En dat op een markt die nog niet eens was uitverkocht benadrukt hij! Cees kijkt vervolgens argwanend naar de stapel geld. Hij vraagt zich vervolgens af of hij het moet tellen. Bjorn die het opvangt antwoordt dat dat wel de bedoeling is. Cees lijkt er niet blij mee te zijn. Als die nu al van mij verwacht dat ik een rondrekening maak voegt hij eraan toe doelend op Mark. Cees weet het nog niet maar Mark wil hem inderdaad nog laten zweten vanavond. Maar of dat ook gaat gebeuren, hij heeft zoals hij het zelf noemt geen benen meer om op te staan… Hoe zal dat gaan aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *