Familiebezoek voor Bjorn en Wim!

Familiebezoek voor Bjorn en Wim!

Vandaag is het een rustige dag in Utopia, maar ondanks dat is het een leuke dag voor Bjorn. Hij mag namelijk genieten van familiebezoek! Hartelijk ontvangt hij zijn bezoek als de auto het terrein op komt gereden. Na enige knuffels, kussen en begroetingen gaat het gezelschap richting de loods. Al snel komt het gesprek op gang over het live in de loods concert van afgelopen avond. De familie vond het goed gaan. Er wordt gezellig gekletst over van alles en nog wat met uiteraard een drankje. Ook duurt het niet lang voordat er cadeautjes voorbij komen. Zo heeft de moeder van Bjorn chocolade meegenomen. Maar dat is meer voor Cees omdat hij het niet mag bestellen. Gelukkig krijgt Bjorn ook nog wat zoals lekkere snoep, sushi en wafels. Maar ook kleding en schoenen horen erbij. De familie heeft ook nog aan het vrouwelijk schoon gedacht, ze hebben namelijk beauty producten meegenomen.  Ook het hondje van Bjorn is aanwezig.

Wat later komt er nog een familie binnen! Die van Wim! Geen één maar twee families dus! Ook Wim is zichtbaar blij om iedereen weer te zien. Maar ook krijgt Wim wat mededelingen. Zo zou hij zich beter moeten profileren en laten zien waarvoor hij naar Utopia kwam. Ook laat Wim weten een tijdje niet lekker in zijn vel te hebben gezeten. En benadrukt in een gesprek met zijn vader dat zijn familie niet naar het hek moet komen. Daar ga ik slecht op voegt hij eraan toe. En de vader van Wim geeft toe dat hij het moeilijk vindt als Wim niet lekker in zijn vel zit. Ik heb net tegen mama gezegd dat ik nu beter in mijn vel zit gaat hij verder. Want je weet het ik hou niet zo van de feestdagen in december, maar het gaat nu beter. Maar zoals Nicole en Naomi die mis ik heel erg. Daarna wordt er minder zwaar gesproken over bepaalde onderwerpen. Wim wordt bijgepraat over de thuissituatie en lijkt erg op te knappen van zijn bezoek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *