Gina regelt drank bij Cees

Gina regelt drank bij Cees

We schreven er eerder al over, de drank staat voortaan achter slot en grendel in Utopia. En Cees houdt de sleutel bij van deze kast om zo mogelijk het alcoholgebruik wat te verminderen. Echter heeft Gina gisteren toch drank geregeld…

Gisterenavond na het excuses van Ivan werd er namelijk nog enige tijd gekletst. Het ging er verder gezellig aan toe maar er ontbrak één ding… Drank. Gina besluit om met sleutelhouder Cees te gaan praten. Ik heb jou net nodig zegt ze, ik wil vragen of ik nog een fles mocht pakken? Cees lijkt het niet zo’n goed plan te vinden en zegt dan ook nee. Het is 12 uur geweest en ik heb net door gekregen dat de laatste ronde is geweest voegt hij eraan toe. Ja zegt Gina maar dat geldt niet voor ons aangezien ik hier woon. Dus dat de laatste ronde is wanneer ik zeg dat ik naar bed ga. Volgens Cees is één liter van het spul meer dan genoeg. Pleeese please Cees! Cees geeft uiteindelijk toch toe en opent de drankkast, hij pakt vervolgens nog één fles en zegt dat het de laatste is, daarna is het op. Gina vindt het maar raar aangezien ze er een heel krat in heeft gezet. Het kan snel gaan antwoordt Cees. Wellicht heeft Cees toch ingestemd omdat er B&B gasten waren en deze ook gezellig aan het mee kletsen waren? De gasten zijn nu inmiddels weer weg en hebben het volgens Cees het heel erg naar hun zin gehad…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *