Het korte vroege centraal van 26 januari

Het korte vroege centraal van 26 januari

De bewoners zijn al op tijd bijeen gekomen om het een en het ander te bespreken. Cees is vandaag jarig en zal dit vandaag  groots vieren. Dus dat betekend dat er nog het een en het ander doorgenomen moet worden. Hier lees je alle besproken punten van 26 januari terug.

Cees heeft een indeling gemaakt voor zijn feest vanavond. Samen met de groep neemt hij door met de groep wie welke taak gaat uitvoeren. Het is ook de eerste avond dat het winkeltje open gaat.  Do is op haar beurt benieuwd naar de foto’s vanavond. Gaan deze weer een muntje kosten? Cees zegt van niet, al wil de groep weten waarom er nu onderscheid gemaakt moet worden. Cees heeft liever niet dat een foto vandaag een muntje kost omdat de doelgroep anders is. Om scheve gezichten te voorkomen wordt er toch voor gekozen dat er een muntje betaalt moet worden voor een foto. Toch wordt er later besloten om geen geld te vragen voor de foto’s met de bewoners. Ivan neemt het woord over hij vindt dat het allemaal niet goed geregeld is voor vanavond. Er gebeurt veel op het laatste moment en dat kan niet bij een evenement. Laat de mensen met ervaring de evenementen in het vervolg plannen. Bjorn geeft aan dat hij niets te maken heeft met dit evenement. Want als hij de planning had gemaakt dan was alles perfect geweest. Cees snapt niet waarom iedereen zo moeilijk doet, want alles klopt. Wim en Ivan hebben er geen zin meer in en stappen op van het centraal. Bjorn geeft nogmaals aan dat wanneer hij het had georganiseerd het heel anders was gegaan. Cees voelt zich genaaid door de groep, wanneer ze je kunnen naaien, dan doen ze dat voegt hij eraan toe. Zelfs op een dag als vandaag. De aanloop van het feest begint dus goed en daarbij sluit het centraal van vandaag. Hopelijk slaagt het feest alsnog?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:34

    Een verjaardags feest wil je zelf organiceren hoe of wat ,en als Cees het zo wil hebben laat hem dan.
    En Bjorn vindt zijn eigen zo goed feesten organiceren moet hij dit vaker doen kunnen ze nog rijk worden
    Ik zie nog dat de meeste mensen niks doen vandaag ze zitten nog liever op hun luie kont dan een leuk feestje voor Cees kan worden
    Het drinken van drank vinden ze belangrijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *