Ivan heeft familiebezoek ontvangen!

Ivan heeft familiebezoek ontvangen!

Sorry voor de late berichtgeving rondom Utopia! We hebben weer wat in te halen maar gelukkig zijn er ook fans die het een en het ander opnemen en plaatsen per video. Zo heeft Ivan namelijk familiebezoek ontvangen. Zijn moeder, neefje, en zussen zijn gezellig langs gekomen. Ivan was vanzelfsprekend blij om ze weer te zien. Er werd geknuffeld, gekust en begroet. Vervolgens ging het gezelschap lekker naar binnen om bij te kletsen. Overigens werd er ook veel buitenlands gesproken en volgde streamlock na streamlock… Ook laat het zusje van Ivan aan Bas weten dat zodra Ivan zijn doelen behaald heeft hij wel naar huis zal komen. Naar verwachting duurt dat niet heel lang. Benieuwd hoe het bezoek er verder nog aan toe ging? Bekijk onderstaande video’s zodat je een leuke indruk krijgt. Helaas kunnen wij er niet extreem veel meer van maken omdat de regie vaak de koeienstal laat zien :). We komen zo meteen nog met meer Utopia nieuws, kom je zo weer even terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 13:21

    Klopt er werd enorm veel arabisch gesproken. Jammer. Moet niet kunnen of mogen. Andere bewoners die ook bezoek kregen en geen nederlands spraken werden direct gecorrigeerd en kregen te horen…zendercheck. Eerlijk gezegd had dat gisteren ook moeten gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *