Puppy voor Ivan is gearriveerd!

Puppy voor Ivan is gearriveerd!

Eerder schreven we er al over, Nicole die bezig was met het regelen van een puppy voor Ivan. Het blijkt gelukt te zijn want het diertje is inmiddels gearriveerd! Ivan werd vannacht en vanmorgen al verrast door verjaardagspost en een cadeautje van Nicole. Ook liet Nicole weten nog een verrassing te hebben en dat zoals je al raden kunt een hondje. Echter is er alleen één probleem, ze wist natuurlijk van de komst en heeft allerlei zaken besteld zoals voer, een voederbak, een bench en noem het maar op. Het zou vandaag geleverd worden maar dat is dus niet gebeurd! Enfin, op naar het heugelijke moment. Nicole roept alle bewoners omdat ze richting de poort moeten komen. Ivan lijkt wat verbaasd en weet niet wat komen gaat. Als Ivan het diertje door de poort ziet komen wordt de jarige job gelijk enthousiast. Is dit serieus roept hij blij, echt?! Dit is het allerleukste cadeautje ooit voegt hij er blij aan toe. Het diertje wordt hartelijk verwelkomt in huize Utopia en heet Arthur. Er waren eerder al plannen voor een hond en dat is dus nu definitief gelukt! Leuk cadeautje toch?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 23:24

  teken kunnen tussen de 2mm en 1 cm zijn, maar dat er verschil is tussen mensen en dierenteken, daar heb ik nog nooit van gehoord, waar zou Nicole dat vandaan hebben, Je kunt wel honden laten enten tegen de ziekte van Lyme, misschien ook iets voor Nicole, ik vind die de laatste tijd echt niet sporen, gauw naar huis.

 2. lena at 22:18

  Wat een onzin alsof iemand zou toelaten dat deze hond mishandeld wordt. Overdrijven is een kunst. Ivan heeft vaakkk een uit gesproken mening. Maar blaffende honden bijten niet. We moeten eens ophouden om te doen alsof ivan 1of andere beest is. Voor mij is hij een topper en nee hij is niet perfect.

 3. Hannah at 20:48

  Dat wordt niets met de hond! Ik heb net een tijdje de live streams bekeken, maar een pup opvoeden kunnen ze echt niet.
  Maar Nicole de wandelende Wikipedia, weet gelukkig aaaalles! Zo vertelde ze toen ze een teek weghaalde bij pup Arthur, dat er dieren-teken zijn en mensen-teken. De dieren-teken zijn wel groter zei ze. Bij ons in het bos zijn de teken niet zo kieskeurig.
  De pup lijkt op een Mechelse Herder, dat zijn nou niet echt geschikte honden voor een beginnende hondenbezitter.
  De pup zat ook overal op te “rijden”, wat kan duiden op een dominate reu; hopelijk gaat het opvoeden goed en wordt het een fijne huishond.

 4. Rina at 20:33

  Ik heb op Ivan gestemd en ben blij dat hij heeft gewonnen dat is niet voor niks hoor er is massaal op hem gestemd.
  En ik weet zeker dat hij dat beestje geen kwaad zal doen en hij er heel goed voor gaat zorgen.
  Ik vind het onterecht dat iemand zo wordt veroordeeld.

 5. Z. Wetser at 19:43

  Die hond krijgt het daar goed, even laten wennen aan de andere dieren, wordt gewoon een soort boerderij hond, die gast ook niet achter kippen en eenden aan.
  Tijd zat om hem goed af te richten. Heerlijke hond heb je dan. En die hond herft ruimte genoeg en ook aan aandacht zal hij niets te kort komen.

 6. MariaBora at 19:30

  ik ben ook niet gek op Ivan, maar dat hij zijn frustraties op een puppy gaat botvieren wil ik eigenlijk niet geloven, en als dat zo is moet er ingegrepen worden, als ik iets zie wat niet in de haak is bel ik de Dierenbescherming

 7. Marion at 19:11

  Kan hij daar zijn agressie op botvieren.
  Die hond gaat echt niet precies doen wat Ivan wil.
  Inderdaad een hond hoort daar niet en helemaal niet met Ivan als baas.

  • Hannah at 20:55

   Ik dacht hetzelfde Marion, vooral met het opvoeden van honden moet je een engelen geduld hebben.
   We weten het niet zeker natuurlijk en we zullen het zien de komende tijd, maar wat Ivan heeft laten zien in het verleden, kort lontje en snel boos als het niet gaat zoals hij wil, voorspelt niet veel goeds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *