Rowena en Gabriëlle over Dominique

Rowena en Gabriëlle over Dominique

We blikken nog even terug op gisterenavond, Rowena en Gabriëlle hadden in het kantoor een gesprek over Dominique. Dominique zoekt eigenlijk nooit contact met hen en dat moest even besproken worden.

Rowena zegt tegen Gabriëlle dat ze gewoon close zijn, en dat is moeilijk om daar tussen te komen. Maar Gabriëlle zoekt andere oorzaken. Ben ik soms onbenaderbaar? Ik voel namelijk wel iets tussen Do en mij gaat ze verder. En zij ook denk ik, maar ze komt vanzelf wel. Ze kijkt even de kat uit de boom. Op dat moment komt Dominique langs gelopen en proberen de band gelijk op te pakken om te versterken. Gabriëlle en Rowena vragen of ze ook niet in de caravan mogen slapen. Gezellig antwoord Dominique kort maar krachtig. Als Do weer weg is praten de twee verder. Waarom zou ze nooit bij hen komen zitten? Volgens Rowena heeft Do gezegd dat ze dat gewoon niet doet. Michael komt wel gelijk bij iedereen zitten maar Do is gewoon anders voegt ze eraan toe. Uiteindelijk besluiten de dames dat ze hun tijd moeten verdelen. Maar soms kunnen mensen best jaloers worden als blijkt dat bepaalde mensen heel goed met elkaar op kunnen schieten en tijd met elkaar besteden. Moeten ze daar rekening mee houden vragen de twee zich af? Gabriëlle denkt van niet. We proberen elkaar hard aan te pakken, en met die rekening te houden, en met die, en die… Is het dan nog wel leuk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *