Ruzie tussen Mark en Cees

Ruzie tussen Mark en Cees

Eerder schreven we al over Cees die de financiën wil gaan doen, althans hij wordt erop ingewerkt. Maar nu heeft Cees vragen en daar lijkt Mark geen zin in te hebben. Hij gooit al zijn frustraties eruit.

In het kantoor begint Cees met het stellen van vragen met betrekking tot de financiën. Ik wil gewoon graag alles weten horen we hem zeggen. Als ik jou gisteren de banken zie boeken en hoor welke vragen jij stelt dan zie ik daar een enorm verschil in is het antwoord van Mark. Met vragen zit jij op een enorm hoog niveau en qua leren is het ondermaats. Ik heb jou twee banken zien boeken en dat was niet best gaat boekhouder Mark verder. En dan kom je met vragen die je eigenlijk pas over drie maanden kunt stellen. Dat wil ik even aangeven. Cees mompelt wat hij lijkt het niet eens met Mark te zijn dus doet de boekhouder er nog een schepje bovenop. Wil jij überhaupt wel de finance overnemen? vraagt hij, dat is een eerlijke vraag. Cees zegt dat hij het nog steeds ziet zitten. Zullen we dan lekker op mijn manier beginnen en als je straks moeilijke vragen hebt, dan naar mij komen? gaat Mark verder. Doe even normaal joh zegt Cees geïrriteerd, kan je gewoon even normaal tegen mij praten en niet op deze manier? Je bent heel aanvallend en niet aardig. Je ontwijkt mijn vraag Cees merkt Mark op. Jij vindt dit aanvallend maar ik geef puur aan wat ik er van vindt dus dat is dan jouw probleem. Je bent bezig met iets wat ik niet begrijp zegt Cees. Of je staat stijf van de anabolen of er is iets anders aan de hand. Dan barst de bom bij Mark, kijk, dit is óók niet eerlijk. Nu ga jij veronderstellen dat ik aan de anabolen zit! We zitten in een TV-programma, Cees. Doe nou eens serieus! Ik roep maar wat Mark zegt Cees. Maar Mark onderbreekt hem, zakelijk ben ik super serieus. En op prive gebied mag je een geintje maken maar nu ben ik zakelijk en ik gooi het over een andere boeg. Cees vindt op zijn beurt weer dat Mark niet zo moet schreeuwen. Je praat steeds door me heen en je luistert niet voegt hij eraan toe. Ik ben er eigenlijk een beetje klaar mee zegt Mark kwaad. Met hoe jij er in staat en het overnemen van de finance. Het is goed, Ceesie. Als we één keer tegengas geven, hebben wij het weer gedaan. Je kan niet eens een normale bank boeken. Pleurt op!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *