Victoria, Ivan en Ramona over Utopia

Victoria, Ivan en Ramona over Utopia

Victoria had na het gesprek met Do over de botox behandeling nog een gesprek met Ivan. Het onderwerp van gesprek was de samenleving Utopia.

De twee bespraken de tweedeling die er momenteel is tussen de oude en de nieuwe bewoners. Ivan heeft niet veel vertrouwen in Ramona, en is des te meer geïnteresseerd in de mening van Victoria. Victoria vertelt zoals ze al tegen Do deed dat ze denkt dat er dingen staan te veranderen in Utopia. Er zijn te veel egoïstische doelen die het samen in de weg staan. En dat is prima. Maar dan ga ik dus eerst kijken wat gebeurt er nu? En dan vind ik het goed dat het systeem in elkaar gaat flikkeren. Waarom? Omdat het nodig is. Om mensen een lesje te leren. Mensen snappen het niet zo goed. Ook zijn er de afgelopen tijd een aantal slangen uit de kist gekomen. Nu komt er dus verandering. De mensen die het willen opnemen met de mensen die er al zijn hebben het niet bij het rechte eind, concludeert ze vervolgens. Ga eerst maar eens geven voordat je iets verdient voegt ze eraan toe. Later komt ook Ramona erbij en bespreken ze met zijn drieën wat er allemaal in Utopia gebeurt. Ivan zegt dat hij niet voor zichzelf in Utopia is, maar altijd in het belang van de groep wil denken. Ze ruimen de onderlinge irritaties uit de weg. Ramona geeft Ivan nog een dikke knuffel ter afsluiting.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *