Volgens Rowena steekt Cees iedereen aan met negativiteit

Volgens Rowena steekt Cees iedereen aan met negativiteit

Eerder schreven we al over Cees die nogal wat stress heeft en zich even niet goed in zijn vel voelt. Nu is er inmiddels weer een tijdje voorbij en Rowena bekommerd zich om Cees. Maar Cees lijkt dat niet zo te waarderen. Rowena besluit de oudste bewoner van Utopia eens aan te spreken op zijn negativiteit.

Ceesie hoe gaat ie? vraagt Rowena. Hou op snauwt Cees humeurig terug. Lieverd mag ik je een tip geven begint Rowena. Dit slaat over op sommige mensen. Nou moet je luisteren antwoordt Cees. Ik vroeg vanochtend al of de toiletten gedaan konden worden. Rowena onderbreekt Cees, dat is niet aan jou gaat ze verder. Zij staat op de lijst doelend op Gina. Maar Cees laat het er niet bij zitten en moppert verder. Gina dacht dat Ben het al gedaan had en het daarom niet meer hoefde te doen. Rowena benadrukt dat ze geen partij gaat kiezen, misschien was er een miscommunicatie? Cees denkt eerder dat het door zijn oplettendheid gekomen is dat de toiletten nu schoon zijn. Ik hoor je alleen maar over eten, schoonmaken en dat soort dingetjes merkt Rowena. Blij zijn gaat ze verder. Het is een leuke dag, stress niet we moeten knallen! Weet je gaat Cees verder die amper gehoord heeft wat Rowena gezegd heeft. Gina heeft dit ding gebruikt en het lag hier vol met die zwarte troep. En moppert nog wat verder en probeert op die manier zijn standpunt duidelijk te maken. Rowena besluit er maar niet op te reageren en wijst hem erop hij de laatste tijd over niks anders kan praten dan negativiteit en dat steekt anderen aan. Op een dag als vandaag moet hij kunnen schakelen aldus Rowena. Blij zijn, blij zijn, blij zijn, positief, positief, positief, feest, feest, feest!  Cees besluit maar verder te gaan met de afwas. Hopelijk wordt het vanavond alsnog gezellig!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *