Benjamin en Bjorn over drankgebruik en imagoschade

Benjamin en Bjorn over drankgebruik en imagoschade

Bjorn en Benjamin hebben een gesprek gehad over wat er eerder al eens besproken is. De mogelijke imagoschade en het drankgebruik in huize Utopia.

De heren hadden een gesprek in het kantoor. Al snel komt het gesprek op gang. Zo vindt Bjorn dat Rob een boze toon aansloeg toen deze onderwerpen besproken werden. Hij zei ik ga het niet veranderen. Volgens Bjorn hoef je het ook niet perse veranderen maar je kunt op zijn minst een beetje rekening houden met de medemens voegt hij eraan toe. Je ziet wat er nu gebeurt met de standhouders. Nu een half jaar geleden heb ik het ook al aangekaart zo van jongens, we moeten letten op de continuïteit van drankgebruik. Toen lachte iedereen erom, waaronder Rob, en nam het met een korreltje zout gaat hij verder. Ook vindt Bjorn het frappant dat dezelfde persoon één van degene is die het aankaart en er nu ineens wel serieus over is. Want hij heeft gezien dat hij nu moet bellen en zakelijke contacten moet onderhouden. Benjamin luistert aandachtig en zegt dan ja, ik ga er met Victoria over zitten. Het voelt gewoon als stilte voor de storm antwoordt Bjorn. En ik heb het idee dat het straks heel hard gaat waaien. Vervolgens lacht hij, Benjamin lijkt nu weinig zin te hebben in het gesprek. Hij gaat maar eens douchen. Het lijkt er dus op dat er binnenkort flink gesproken gaat worden over drankgebruik en mogelijke imagoschade. Is dit terecht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. CJ at 11:18

    Ha ha, wat een lol de heren doen er zelf het hardste aan mee Rob Benjamin Bjorn
    zo verbeter de wereld begin bij je zelf!!!! Dan helpt Bronno je er niet bij want zo te zien houd hij er ook van
    jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *