Cees vindt Rob een arrogante egoïst

Cees vindt Rob een arrogante egoïst

Cees heeft gisteren al met een aantal mensen gesproken over de rumoerige nacht en de woedeaanval die erop volgde. Alleen heeft hij nog niet met Rob gesproken en ook heeft hij nog geen sorry van hem gehoord.

Cees vertelt bij het rokersbankje aan Rob waarom hij de nacht van vrijdag op zaterdag zo vervelend vond. Rob ziet het probleem niet, kan gebeuren toch antwoordt hij. Zo vaak gebeurt het nu ook weer niet voegt hij eraan toe. Ook snapt Rob niet waarom Cees er nu weer over moet beginnen. Je moet er niet zo’n drama van maken geeft hij Cees mee. Volgens Cees had Rob er best iets over kunnen zeggen. Ook al schreeuwde en gooide hij niet met flessen. Ik voelde die behoefte gewoon niet antwoordt Rob. Die jeugd van tegenwoordig, het kan gewoon gebeuren voegt hij eraan toe. Cees besluit maar op te geven en weg te lopen. Laten we maar hopen dat het een incident was benadrukt hij. Wat later gaat Cees het gesprek met Rowena aan. Hij is de enige die er niet op in is gegaan vertelt Cees.  Iedereen heeft zijn excuses aan geboden, maar hij geen woord. Misschien staat ‘ie ook niet achter een excuus antwoordt Rowena nuchter. Dat zou toch raar zijn als je er wel bij bent geweest?! aldus Cees.  Rowena probeert het op te nemen voor Rob en legt uit dat het ook zijn leven is. Maar Cees denkt daar toch anders over een arrogante egoïst is het!Het is gauw 23 februari en ik weet het al hoor voegt hij eraan toe. Doelend op de nominaties…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *