Do zet nog geen definitieve punt achter haar relatie

Do zet nog geen definitieve punt achter haar relatie

We blikken nog even terug op afgelopen avond, Do vond het toen allemaal maar verwarrend. Ze kan geen hoogte meer krijgen van Bas sinds hun relatie is beëindigd. Ook krijgt ze ontwijkende antwoorden van Bas. Zo heeft hij aangegeven haar nog steeds leuk te vinden maar de relatie is toch over… Ook gaf hij haar een kus op de mond toen hij haar welterusten kwam zeggen. En Do vind die wisselende signalen maar lastig. Ze vind hem zelf ook nog leuk en voor haar staat er nog niet definitief een punt achter hun relatie….

Maar dat is nog niet alles want Do heeft voor haar gevoel een sneer van Rowena gekregen. Want toen ze met Bas samen lag kreeg ze de volgende opmerking te horen, ik dacht een paar dagen geleden dat ik mijn Baasie weer terug heb en nu lig jij weer hier. Do vind deze opmerking maar gemeen en onnodig. Tevens denkt ze dat Bas ook de druk van anderen voelt en daarom maakt hij misschien bepaalde keuzes. Hij krijgt te veel druk van de andere vrouwen. Ik vind dat zo naar en afgunstig. Victoria die het allemaal aanhoort denkt er anders over. Volgens haar gaat Do geen duidelijke antwoorden krijgen van Bas. Deze relatie is namelijk niet volledig over voegt ze eraan toe. Do lijkt het daar eens mee te zijn en bevestigd het. Maar benadrukt geen zin in spelletjes te hebben. Volgens haar moet er een duidelijk antwoord komen en zolang Bas de antwoorden ontwijkt gaat het niets meer worden. Wellicht krijgt Do vandaag de antwoorden waar ze op hoopt?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *