Een kleine bijeenkomst opening café

Een kleine bijeenkomst opening café

Vanavond staat er een feestelijke opening gepland voor het bruine café van Utopia. En daarvoor moet natuurlijk nog even kort en bondig gesproken worden. Een soort van mini centraal dus…

Bjorn neemt kort het rooster door met zijn mede bewoners. De bar doen Cees, Gina, Wim en Rob. Dit wordt daarnaast de eerste keer dat Gina Le Luifel zal moeten doen. Ze lijkt er zin in te hebben en lijkt niet erg nerveus.  Bjorn vertelt nog meer over het rooster. Zo is Do diegene die foto’s maakt, Gabriëlle en Bas doen de garderobe. Gina, jij bent hoofd van Le Luifel”, herhaalt Bjorn dan nog een keer. Verder zal iedereen ook een nummertje zingen in de kroeg. Cemal, Gabriëlle, Rowena en Michael, of Megan, willen graag hun zangkwaliteiten laten horen. Het bruine café zal tevens fungeren als een echte karaoke bar. Ze verwachten ongeveer 70 mensen. De avond duurt van 19:00 uur tot uiterlijk 23.00 uur. We zijn benieuwd hoe dat allemaal gaat verlopen. Uiteraard houden we dat in de gaten voor je. Kom je later nog even terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • Hyl at 10:09

      Idd, lekker vals, maar ze hadden wel lol, inclusief Do, ze is zoooooo onzeker en verlegen, weinig van te merken ze wilde lekker in de schijnwerpers,
      Blehhhhh,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *