Familie Cees vindt Utopia vreselijk

Familie Cees vindt Utopia vreselijk

Een nieuwe dag is begonnen, en die begon al goed voor Cees en Benjamin want de heren ontvangen post van het thuisfront. Op de bank nemen de twee het een en het ander door.

Benjamin  heeft goede post dat is aan zijn gezicht te zien, maar laat er weinig over los. Wel heeft hij zin in bezoek wat binnenkort gepland staat en ook in zijn brieven vermeld staat. Ook krijgt hij volgende keer foto’s toegestuurd horen we hem zeggen.

Cees krijgt te horen dat zijn dochters Utopia vreselijk vinden. Het hele programma. Zijn dochter wil zelfs niet meer komen. Ze schrijft dat het voorbij haar waarden, normen, principes en al mijn voorwaarden van waardigheid gaat. Dus ze laat het los. Benjamin vindt het heftig als hij het hoort en Cees vindt het ook maar moeilijk. Daarna leest Cees verder, hij krijgt ook iets van ene Suzanne. Ze mist Cees en vind het maar ongezellig zonder hem. De kleinkinderen doen het goed op school, maar moeten er wel aan trekken. Later bespreekt hij met nieuweling Cemal nog hoe zijn post was. Goed en minder goed. Maar volgens de nieuweling is post in Utopia altijd zwaar. Hij adviseert toch nog even door te zetten en ervoor te gaan. Cees antwoordt dat ook te doen, hij leeft van stemming tot stemming. Daarna bedankt hij iedereen voor het zenden van de post. Vervolgens gaat Cees nog even dieper op in wat zijn dochters gezegd hebben. Het programma is een een woord verschrikkelijk. En ze willen er niets meer mee te maken hebben. Ze zullen zelfs niet meer schrijven… Vanzelfsprekend volgt er al snel een streamlock…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. marjan visser at 18:54

  De dochter van Cees heeft gelijk het is een zooitje in Utopia Het zijn ook mijn waarden en normen niet die ze daar kennelijk op een paar deelnemers na heel normaal vinden misschien moet utopia er maar mee stoppen heb het idee dat het toch alleen maar schunniger ,wordt heb ook niet het idee dat j de mol er iets van zal zeggen
  En ik moet gewoon niet meer kijken

 2. Ann at 18:02

  Ja de dochters hebben inderdaad gelijk!!!als je ziet hoe hun vader doet, zegt ,roddelt enz ..zou ik daar ook niets mee temaken willen hebben .gaat niet om utopia maar om hun vader

 3. Toet at 13:57

  De kinderen van Cees hebben groot gelijk.Nog niet meegemaakt dat iemand zo met de grond gelijk is gemaakt als deze man.24 uur per dag leven ze daar .Maar als Cees iets doet wordt het gelijk op de t.v getoond.Geen groetjes .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *