Problemen rondom de boodschappen

Problemen rondom de boodschappen

Vannacht kwamen Bjorn en Wim erachter dat er geen boodschappen besteld waren. En om zichzelf veilig te stellen van dit lot hebben ze zelf maar wat besteld. Maar de rest van de groep krijgt dus niets… Kortom problemen zijn ontstaan.
Echter is Rowena de reddende engel en noteert wat er zoal besteld moet worden. Benjamin helpt haar een handje en neemt een kijkje in de kasten en noteert wat er besteld moet worden. Rowena bespreekt met Benjamin dat ze het erg kinderachtig vindt wat Wim en Bjorn hebben gedaan. Ook spreken de twee Cees aan, hij was er vannacht immers bij. Rowena snapt bijvoorbeeld niet waarom hij niet heeft ingegrepen.

Cees besluit zijn hart te luchten bij Mark. Ik krijg op mijn klote omdat ik geen boodschappen heb gedaan. Het was pikkedonker zucht hij. Mark vindt het te vroeg voor gezeur. Wel laat hij weten dat Cees een punt heeft. Het maakt toch niet uit. Jij hoefde dat toch niet meer te doen voegt hij eraan toe. Vervolgens loopt Cees richting Wim en preekt hem aan. Ik kreeg op mijn donder van Rowena. Hoe had ik dat moeten doen in het donker? Bovendien, het is mijn taak toch helemaal niet? Wim wuift het vervolgens een beetje weg. En dat het daarmee over zou zijn nee dus. Want Rowena gaat nogmaals het gesprek met Cees aan. Waar het mij om ging is dat iedereen gisteren druk bezig was begint ze. Ik ben van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat in de weer geweest. Op het moment dat ik dan de boodschappen vergeet en jij weet daarvan.Ik vind het gewoon jammer dat er weinig gecommuniceerd wordt in het belang van de groep. Verder is er geen probleem want de boodschappen zijn alsnog op tijd gedaan. Vervolgens is alles weer koek en ei.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 15:34

    Wie betaald de spullen die Wim en Bjorn hebben besteld, ik hoop toch dat ze dit zelf moeten betalen en niet mogen gebruik maken van de dingen die nu besteld zijn .
    Straffen die twee .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *