Ramona in tranen om haar lichaam

Ramona in tranen om haar lichaam

We blikken nog even terug op gisteren, Ramona had toen even een moeilijk momentje. Ze is nogal onzeker over haar lichaam en al snel kwamen de tranen. Ivan was de man die haar troost bood.

Afgelopen avond hadden Bas, Do Ramona en Rowena hetzelfde t-shirt aan. De shirts van de nieuwe kledinglijn van Bas. Er staat Baas aan de voorkant en zijn vers van de pers. Wat later zien we Ramona niet meer een nieuw shirt dragen en is nogal geïrriteerd… Rowena ziet het gelijk en gaat vragen wat er precies aan de hand is. Ramona vertelt dat ze er geen groot drama van wil maken. Lach erom oke voegt ze eraan toe. En legt daarna uit dat ze met Bas en Do zat. We hadden het over dat het shirt niet goed valt omdat ik eigenlijk nog te vol ben. Verder wil ze er niet veel over kwijt maar zodra ze Ivan ziet barst ze in tranen uit terwijl Ivan haar in zijn armen sluit. Er wordt nog iets meer duidelijker, zo zouden er geen leuke dingen gezegd zijn. Dingen die Ramona onzeker hebben gemaakt. Ivan geeft haar een advies, je bent het verplicht aan jezelf om het tegen haar te zeggen. f*ck it, je moet het niet zo opkroppen. En Ramona kan er op haar beurt niet tegen hoe sommige over anderen praten. Ik ben ook niet van steen voegt ze eraan toe. Ramona besluit morgen met haar te praten, het vervolg lees je zo!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Lydia at 00:25

    Ramona en Do…. elkaars tegenpolen in uiterlijk maar in persoonlijkheid en vormgeving hetzelfde. Zou graag wat meer van andere bewoners zien ipv van de helft van een uitzending over deze 2… Gadver wat een geleuter over en van kinderen. Kijk nog maar 1 x in de week… dan heb je echt niets gemist. Steeds lager van niveau dit Utopia van nu

  2. CJ at 12:17

    Ramona niet gelukkig met haar lichaam? dan moet ze KARAKTER tonen, en niet zo veel ETEN, ze heeft wel een mening over een ander wat die eventueel zou moeten doen,dat kan ze ook over haar zelf doen
    karakter tonen door niet te veel gaan eten knop om en nog harder trainen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *