Travestie academie in Utopia

Travestie academie in Utopia

We schreven er al eerder over, Megan heeft bezoek. Bijzonder bezoek want vanavond staat er een academie op het programma. Een academie over travestie. Nadat Megan het een en het ander met de bezoekers en tevens sprekers de avond besproken heeft is het dan eindelijk zover. De academie kan van start.

Megan opent dan ook de academie en vertelt dat ze blij is dat alle dames tussen de bewoners zitten. Megan vertelt dat er aardig wat op het programma staat zoals inspirerende gasten die ook zullen spreken. Megan zet zich in voor Travestie maar noemt zich een show-girl. Ze laat graag haar gasten spreken. Zij hebben de ervaring. Zij hebben het meeste levenservaring. Geniet er van. Stel vragen als je die hebt voegt hij eraan toe. Dan neemt de eerste spreker het woord, het is een cross-dresser. Deels man en deels vrouw. Begonnen met haar partner als travestiet. Na een jaar was zij het zat. Ze heeft het vijfentwintig jaar verdrongen. Nadat zij een lotgenoot tegen het lijf liep: Sandra. Maar wat is het verschil tussen een cross dresser en een travestiet? Het is vrij moeilijk uit te leggen. Een verschil kan zijn dat een travestiet een kick krijgt van lingerie dragen. Dit is niet bindend. Er zijn ook mensen die zich travestiet noemen, maar geen kick krijgen van lingerie dragen. Natuurlijk worden er ook nog andere zaken besproken. Zodra er filmpjes zijn komen we terug, dan kun je alles nog eens terugkijken. En dat scheelt ons weer een flink verslag qua typ werk :).

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *